27 мая 2010 г., 22:02

Отивам си 

  Поэзия
616 1 0

Не проливай на гроба ми сълзи -

грешна съм и тях не заслужавам.

За всичките ти мъки, които аз ти причиних,

на съд пред Господ днес се явявам.

Знам, той ще бъде справедлив,

дори душата ми да прати в ада.

Искам ти да си щастлив,

не искам да скърбиш, че си отивам млада.

Пътеката до моя гроб ти забрави,

букет цветя недей да носиш.

Сама отивам си, не казвай: "Спри".

Отивам си от тоя свят. Отивам си.

А ти ме забрави.

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??