Не проливай на гроба ми сълзи -
грешна съм и тях не заслужавам.
За всичките ти мъки, които аз ти причиних,
на съд пред Господ днес се явявам.
Знам, той ще бъде справедлив,
дори душата ми да прати в ада.
Искам ти да си щастлив,
не искам да скърбиш, че си отивам млада.
Пътеката до моя гроб ти забрави,
букет цветя недей да носиш.
Сама отивам си, не казвай: "Спри".
Отивам си от тоя свят. Отивам си.
А ти ме забрави.
© Звезделина Василева All rights reserved.