30 сент. 2006 г., 17:51

ОТИВАМ СИ... 

  Поэзия
936 0 18
               Отивам си...


Отивам си! Не ме изпращай с думи,
които пътя ми с вина да очертаят,
виновна ли съм, грях е, че разлюбих,
но устните не ще да се покаят...

Отивам си! Не ме осъждай с поглед,
преследващ ме, вървящ след мен...
поисках ласката на тиха пролет,
а зима беше всеки следващ ден.

Отивам си! Душата ми повтаря:
"Прости за болката в гърдите...
прости, че този спомен ти оставям -
една сълза за мен... в очите..."


25.08.2006г.

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??