4 дек. 2005 г., 15:25

Отиваш бавничко далече 

  Поэзия
1073 0 4

Ръце протегнал си към мен,
но крачиш бавничко обратно.
И ето,мина още ден,
не казваш вече думи сладки.
Не искаш да ми пишеш вече,
навярно,за да спра и аз
Отиваш бавничко далече,
умират мислите за Нас.
Не се обаждаш,
не говорим
 и казваш ми,че си зает,
не искам затова да спорим,
не бих ти дала и съвет.
Обичам те силно,
но колко за малко
 ти реши друго-
наистина жалко!

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??