Откакто станах фея,
настъпи ад във къщи.
Пред компа все немея -
семейството се мръщи.
За мене стана бреме
да бъда домакиня,
че все не стига време
от пустите им рими...
Сега съм пред дилема -
оставам ли си фея?
Така реших проблема:
по-рядко ще ви пея...
© Вилдан Сефер Все права защищены
Значи знаеш какво ми е