16 янв. 2005 г., 23:08

Откраднато детство, погубено щастие 

  Поэзия
1405 0 5

Една, две, три...безброй сълзи

за дните вече отлетели,

за детството така безгрижно,

за всеки миг, когато още бях дете.

Ти всичко ми отне -

невинния ми смях,

наивната усмивка...

Ти скърши ангелските ми крила.

И ореола – символа на непорочност

го изтръгна, положи го във своите нозе.

И блясъка в очите веч го няма.

Няма я и детската душа.

Открадна ти от нея всичко свято.

Сега е блудница в пустинни светове.

И взе от мене всичко мило,

опазено от мене толкова години...

И пак не мога да те мразя,

макар да знам...знам, че довечера

в съня си пак ще бъда твоя жертва,

И пак ще плача, молейки те: ”Спри!”.

Но ти не чуваш. Теб не те боли...

И пак вратата се отключва,

И виждам мазното лице,

и наглата усмивка.....

Докосваш ме, докосваш пак и пак

тялото ми вече омърсено.

В ръцете ти съм само забавление...

И всяка нощ, вече от година

ме преследваш в сънищата ми.

А кошмарът се повтаря,

макар пак да казвам: ”Спри!”.

Боли ме, много ме боли!

Защото сега, благодарение на теб,

не ще узная що е обич,

що е първа брачна нощ.

И няма да даря на онзи,

който заслужава

моята любов и Чест!!!

 

 

 

Това стихотворение е посветено на всички момичета и жени, които са били малтретирани или наранени по някакъв начин, независимо физически или психически.

Горе главата Дами, аз съм с вас!......

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • въздейства и то добре на тези които някога са изпитали нещо подобно

    пожелавам ти повече да нямаш такива мигове Браво!
  • Теди невероятно е...но все пак неможем да предотвратим тези ситуации.Такива хора има навсякаде и мисля че винаги ще ги има.Обичам те много 6 от мен
  • благодаря ви дами
  • Много тежка тема си си избрала да пишеш, но си се справила много добре! За жалост има и такива неща, колкото и да ни се иска да не беше така... 6 от мен и много се надявам да не си имала такова преживяване, а да е плод на богато въображение.
  • Много е добро ,наистина!
Предложения
: ??:??