3 окт. 2007 г., 09:56

Откритие 

  Поэзия
790 0 9
Веднъж
Направих
Едно Велико Откритие.

Видях
на Едно Място
Едно
Морско
Конче.
Едно малко,
нежно и
засмяно,
свободно летящо
някъде в безкрайността
Морско конче.
Казах му стократно,
че го обичам, и го целунах.
Но то отлетя,
преди да е почувствало любовта ми.
А аз продължавам да го обичам,
и да искам да го прегърна,
защото
ме научи на
С в о б о д а т а
си.

Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??