4 авг. 2017 г., 21:58

Откритие 

  Поэзия » Любовная
623 0 3

Търсих щастието толкова години,
а то било до моята врата.
Усмихна се. Прегърнах те.
Любовен дъжд в душите заваля.

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??