24 авг. 2007 г., 15:18

Откриване 

  Поэзия
589 0 10

Откриване

На Блага Димитрова

 

Бях синя и бяла и себе си пак не открих.

Бях нежна и мила - от себе си всичко затрих.

Аз бягах и тичах - от себе си май се страхувах,

За себе си плаках, на себе си смях се, сънувах.

Къде ли не търсих от себе си части

и рових се даже във скръб и нещастие.

Откликвах с надежда на всеки познат зов.

Открих ли се? Да.

Открих се във вашта любов.


24. Авг. 07г.

© Люляк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??