Откриване
На Блага Димитрова
Бях синя и бяла и себе си пак не открих.
Бях нежна и мила - от себе си всичко затрих.
Аз бягах и тичах - от себе си май се страхувах,
За себе си плаках, на себе си смях се, сънувах.
Къде ли не търсих от себе си части
и рових се даже във скръб и нещастие.
Откликвах с надежда на всеки познат зов.
Открих ли се? Да.
Открих се във ваш’та любов.
24. Авг. 07г.
© Люляк All rights reserved.