12 нояб. 2017 г., 13:11

Откриване 

  Поэзия
424 1 3

Две самоти сиротни

се срещнаха случайно

и помежду им кротна

внезапно чувство тайно.

 

А те го спотаиха,

невидими, но честни.

Света си прекроиха

във истини по-лесни.

 

Допряха срамежливо

привички, думи, мисли.

Събудиха се. Живи.

Порой от нежност плисна

 

в телата страстни, потни,

във два-три бели стиха.

Две самоти сиротни

днес любовта откриха.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??