27 мая 2009 г., 21:18

Откриваш ли ме 

  Поэзия
616 0 7

Откриваш ли ме там в мечтите,

където с тебе тичам боса,

и пазиш ли цвета на дните

с нюанс следзалезно докосващ.

 

Откриваш  ли ме там в съня си,

и помниш ли дъха ми още,

и допира ми нежен с пръсти

изплели дивите ни нощи.

 

Откриваш ли ме там в света ни,

където с трепет ме прегръщаш,

а устните ни топло сляни,

копнежни мигове ни връщат.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??