May 27, 2009, 9:18 PM

Откриваш ли ме 

  Poetry
606 0 7

Откриваш ли ме там в мечтите,

където с тебе тичам боса,

и пазиш ли цвета на дните

с нюанс следзалезно докосващ.

 

Откриваш  ли ме там в съня си,

и помниш ли дъха ми още,

и допира ми нежен с пръсти

изплели дивите ни нощи.

 

Откриваш ли ме там в света ни,

където с трепет ме прегръщаш,

а устните ни топло сляни,

копнежни мигове ни връщат.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??