15 дек. 2010 г., 12:38

Откровение 

  Поэзия
415 0 1

ОТКРОВЕНИЕ


 

Само ти сърцето ми запази неранено.

Само  ти  -  сълзите  ми  изтри.

Само  ти  ме  гледаше  -  смутено.

Търсеше в усмивката ми весели искри.


 

 

Ти - единствено от болката ме пазиш.

От  погледите  хорски  -  завистливи.

Скриваш ме във мислите си... и ме показваш.

Ти  -  приятелство  ми  подари.


 

С  тебе   аз  в  живота  се  завърнах.

Преоткрих  света  на  мъдростта.

Душата  и  ума  как  прераждат  се.

Безсмъртна  как  е  -  любовта.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много искрено, много красиво. Преди всичко трябва да ценим ПРИЯТЕЛЯТ в човека до себе си! Поздравявам те!
Предложения
: ??:??