Не си мой идол, но си в мене
и с тебе редом аз вървя,
тревогите си с мен споделяш,
аз с теб споделям мойта самота.
Днес ти отиде си,
но пак си с мене и с теб съм може би и аз.
А може и да съм се влюбил просто,
а може би е само страст.
Сега аз чакам те... и знам, ще дойдеш,
ще слеем ние длан във длан,
без думи ще си кажем нещо
и с теб отново ще съм аз.
Не си мой идол, но си в мене
и с тебе редом аз вървя
със тебе крачките си меря
и с теб споделям обичта.
© Дейвид Цанев Все права защищены