Aug 27, 2013, 10:36 PM

Откровение 

  Poetry » Love
463 0 0

Не си мой идол, но си в мене 

и с тебе редом аз вървя, 

тревогите си с мен споделяш, 

аз с теб споделям мойта самота.

 

Днес ти отиде си, 

но пак си с мене и с теб съм може би и аз.

А може и да съм се влюбил просто, 

а може би е само страст.

 

Сега аз чакам те... и знам, ще дойдеш, 

ще слеем ние длан във длан, 

без думи ще си кажем нещо 

и с теб отново ще съм аз. 

 

Не си мой идол, но си в мене 

и с тебе редом аз вървя

със тебе крачките си меря 

и с теб споделям обичта. 

© Дейвид Цанев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??