Не плача често и не викам силно
Не страдам шумно, никого не обвинявам
Но щом заплача е неспирно и обилно
А в мислите ми болка причинявам...
Не искам суматоха и тълпи от хора
Не търся и сърце, което да открадна
Научих се на себе си да съм опора
И вече няма да си позволя да падна...
Не чакам принцове, пристигащи с коне
Не чувствам и стомашни пеперуди
Но ми се иска този път поне
Във мене някой чувства да събуди...
© Йоанна Борисова Все права защищены