Това съм аз
защо да крия
животът ми почти
без цел премина.
Ще кажете, но как –
семейство, дом, деца и
служба към държава.
Така е точно, да,
но другото...
Сега се питам
каква и колко е частта
любов, която съм раздала
на вас и другите,
с която Бог ме е дарил и сътворил?
Дано докато съм жива осъзная,
че истинският рай това е
Да даваш без да чакаш
да получаваш.
© Румяна Щерева Все права защищены