Mar 27, 2020, 9:47 PM

Откровение 

  Poetry » Authors song
583 0 0

Това съм аз

защо да крия

животът ми почти

без цел премина.

Ще кажете, но как –

семейство, дом, деца и

служба към държава.

Така е точно, да,

но другото...

Сега се питам

каква и колко е частта

любов, която съм раздала

на вас и другите,

с която Бог ме е дарил и сътворил?

Дано докато съм жива осъзная,

че истинският рай това е

Да даваш без да чакаш

да получаваш.

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??