2 мая 2014 г., 23:22

Откровение 

  Поэзия » Любовная
641 0 2

благодаря за цялата любов, която сте ми дарили!

Надявам се да съм отвърнала със същото...


Искам да ти кажа нещо,

да го изрека без дъх…

Може да звучи зловещо,

но такъв е днес светът –

аз не спрях да те обичам,

даже в най-ужасен ден

с трепет името изричам –

всичко ти си, знай, за мен!

Искам нещо да е ясно,

ако утре след съня

или нещо по-ужасно

не допусне да заспя,

ако дъх не ми достигне,

ако дойде край за мен,

ако лоша вест пристигне –

ти недей бъди сломен,

а кажи на всички близки

колко ги обичах аз.

Сълзите ми бяха чисти

и обичах всички вас,

ако дойде ден, във който

да ме няма в твоя ден

ти заспи съвсем спокойно –

знай, че ще сънуваш мен!

Ако утре мен ме няма,

скъпи, разбери това –

ти си бил последна вяра,

ти си бил за мен света….

 

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??