26 июл. 2007 г., 08:46

Откровение  

  Поэзия
602 0 4
Наситена със смисъл -
с вкус солено-кисел
е плътта ми.
Настоящето ми е,
в превод от всякакви езици,
ЩАСТЛИВО.
Защото погледът ти
го усетих отмалял
и страстен,
да милува профилът на
шията ми...
Така красиво сме
щастливи заедно...
И днес приседнах
във "Св. Неделя"
- благодарих на Бог
смирено за
радостта на
това
откровение.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??