Jul 26, 2007, 8:46 AM

Откровение  

  Poetry
601 0 4
Наситена със смисъл -
с вкус солено-кисел
е плътта ми.
Настоящето ми е,
в превод от всякакви езици,
ЩАСТЛИВО.
Защото погледът ти
го усетих отмалял
и страстен,
да милува профилът на
шията ми...
Така красиво сме
щастливи заедно...
И днес приседнах
във "Св. Неделя"
- благодарих на Бог
смирено за
радостта на
това
откровение.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??