26.07.2007 г., 8:46 ч.

Откровение  

  Поезия
588 0 4
Наситена със смисъл -
с вкус солено-кисел
е плътта ми.
Настоящето ми е,
в превод от всякакви езици,
ЩАСТЛИВО.
Защото погледът ти
го усетих отмалял
и страстен,
да милува профилът на
шията ми...
Така красиво сме
щастливи заедно...
И днес приседнах
във "Св. Неделя"
- благодарих на Бог
смирено за
радостта на
това
откровение.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??