25 апр. 2012 г., 12:42

Откровение 

  Поэзия » Любовная
831 0 1

Аз обичам да разсъбличам

за теб влюбената си душа.

Аз обичам да се смея и

да ти нося радостта.

Щастлива съм, когато ме прегръщаш

и огъня в любов превръщаш.

Аз обичам да разсъбличам

за теб влюбената си душа.

Искрата в твоите очи

огъня ще разгори.

Аз обичам, ти обичаш...

Нежна и красива е нощта.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??