31 окт. 2020 г., 19:43

Откровение на Б 

  Поэзия » Юмористическая
220 0 0

"Колкото мечка иска мед,

толкова аз желая рушвет.

Под масата искам да се плаща,

ама властта ми взе да се разклаща,

че видяха банкноти в моя шкаф,

леле, изложих се с тоя гаф

и заради туй чекмедже

запали се моето чердже!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??