16 янв. 2015 г., 12:22  

Откровение на Джон Кери за шистовия газ 

  Поэзия » Гражданская
294 0 0

Ще си тровите природата -

ще добивате шистов газ.

Ще ядете и пиете отровата -

проблемът си е за вас.

 

Печалбите в САЩ ще отиват

и нашите хора ще ги прибират,

а вие Добруджа ще замърсите

и сами ще си изядете главите.

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??