25 дек. 2013 г., 10:45  

Откровение на мутра 

  Поэзия » Гражданская
352 0 0

"Да получим комисионни

и ще сме доволни!

Драпаме за тая власт-

кинтите да са за нас!

А че хората са много бедни -

какво ни пука на нас - хитреци изедни!

А когато орган от тялото ми е болен -

отвличат за мен дете и съм доволен!*"

 

*става въпрос не за управляващите, а за мутрите, които се облагодетелстват от властта чрез своите представители във властта

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??