27 мар. 2024 г., 20:01

Откровение на Петков за изборите 

  Поэзия » Юмористическая
336 0 0

"Изборите две в едно желаем,
сами блестящо се прецакахме!
Радев, пред теб кротко се каем,
че властта ще свърши плакахме,
пардон, за сто милиона ридаем!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??