Mar 27, 2024, 8:01 PM

Откровение на Петков за изборите 

  Poetry » Humour
334 0 0

"Изборите две в едно желаем,
сами блестящо се прецакахме!
Радев, пред теб кротко се каем,
че властта ще свърши плакахме,
пардон, за сто милиона ридаем!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??