27 mar 2024, 20:01

Откровение на Петков за изборите 

  Poesía » De humor
412 0 0

"Изборите две в едно желаем,
сами блестящо се прецакахме!
Радев, пред теб кротко се каем,
че властта ще свърши плакахме,
пардон, за сто милиона ридаем!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??