В този сайт няма нищо различно,
от проблемите в тази страна;
някой лъска бастун неприлично,
друг пък търси под бика, коза.
Много плачат за “вечни” любови,
за отминали, сладки мечти!
Други страдат за… стари окови,
за другари и бивши жени.
Трети драскат по някоя глупост
и се тупат доволно в гърди,
а четвърти - разстрелват от упор
всеки алчен, мастит политик!
Аз пък с радост опитвам да пиша
за децата от моя квартал.
Подарявам им детските книжки
и ги каня на моя портал.
Драскам даже поеми със хумор;
все си търся прилично моме.
То пък… все не разбира от дума,
и без него пак давам напред!
Пиша също за, Владимир Путин
и смъртта на невинни деца!
За Украйна и този - “чифутин”
аз не мога да си, замълча!
Юри Йовев
Юли 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Откровенно за Откровения! 😊