Казват ми, родил съм се
със майчин вик...
Родил съм се със болка
сладка!
Баща ми ...Той сестрата нагрубил
когато казала му, имаш син.
Искал е момиченце да има.
А майка ми след болката голяма
възкликнала и споделила,
Кирил ще бъде името на моя
син.
Но старшата във свой си стил
името ми променила...
Ангел тя ме е кръстила!
Знам съдбата тъй го е решила,
защото то е името за мен.
То пази ме и знам, че Ангел
бди над мен...
© Ангел Все права защищены