Прегръдката ми мъжка те очаква,
теб звездна, истинска жена!
Еоните на търсене приключиха,
с теб вече сме и тука и сега!
Преражданията за нас се сливат,
в невидимо, но истинно едно!
И знам едно били сме,
със теб в духовното ядро!
Повдига Бог воалите във нас
и Ангелите пеят в утринта!
Магия е със тебе всеки миг и час,
летиме към безкрайна свобода!
© Ангел Филипов Все права защищены