26 окт. 2022 г., 15:00

Отлитам 

  Поэзия » Другая
169 0 0

 

И търсиш ли ме
под небето в силен
здрач, и не намираш
мен стар и вече пиян. 

 

Изхвърлил себе си
и бос над чуждата земя,
дебна из своята съдба
с цигара в ръка. 

 

В главата бели птички
хвъркат едвам, чакат
и линеят над един
бутнат храм. 

 

Оставили борбата в
някоя захвърлена 
молитва с плач и 
чакат, чакат своя 
край.

© Виктория Тенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??