Виждам те в миражи и мечти.
Аз зная, че си ти!
Разтърсваш света ми, нали?!
О, да! Зная, че си ти!
Ограбваш ме и опитно раняваш.
Вилнееш и всичко в мен опустошаваш.
Зверски ме опожаряваш
и от феникса, родил се в мене, бягаш!
О, да! Виждам те! Но не е мираж,
а един отминал в живота ми пасаж,
внесъл в мене много стрес,
но, за радост, е отминал днес.
© Теди Георгиева Все права защищены