Относно секса
Секса е фактор.
Основен тон на връзката
сред орляка от вибрации.
Секса е бачкатор -
Общ работник-поддръжка
в критични ситуаций.
Секса е изкуство.
Поезия...
Езикът, с който общуват телата.
Секса е истерия, мистерия
и неизменната трагедия,
която променя правилата
по които оценяваме делата.
Секса е сложен -
кратък или продължителен.
И да си призная,
тази мъдрост синтезирам
вече втори ден.
Понеже сложна е материята
за моя дар слово -
двама са малко, трима са много,
а либидото не пита за възраст и пол,
когато хормоните хрущят
към други да се приобщят,
на ол инклузив в Созопол.
© Михаил Попов Все права защищены