12.01.2015 г., 23:21 ч.

Относно секса 

  Поезия » Еротична
860 0 0

Относно секса

 

 

Секса е фактор.

Основен тон на връзката

сред орляка от вибрации.

Секса е бачкатор -

Общ работник-поддръжка

в критични ситуаций.

Секса е изкуство.

Поезия...

Езикът, с който общуват телата.

Секса е истерия, мистерия

и неизменната трагедия,

която променя правилата

по които оценяваме делата.

Секса е сложен -

кратък или продължителен.

И да си призная,

тази мъдрост синтезирам

вече втори ден.

Понеже сложна е материята

за моя дар слово -

двама са малко, трима са много,

а либидото не пита за възраст и пол,

когато хормоните хрущят

към други да се приобщят,

на ол инклузив в Созопол.

 

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??