Редувам на сляпо в живота,
спомен за обич със спомен за тъга.
От размените често объркана се откривам
в собствената си сянка от срах и лъжа.
Но няма да искам да се върна отново,
за да си отмъстя.
А ще искам отново да повярвам в любовта.
© Таня Кирилова Все права защищены
Така се редува той!!!
Поздрави!