23 авг. 2012 г., 09:50

Отново 

  Поэзия
576 0 10

Оцелях!

Боже мой, как се случи,

че животът отново покълна

изпод тонове пепел и лава,

че Луната отново е пълна,

а изглежда безумно красива!

 

Ослепях!

Но невидима сила

неусетно ми върна очите

и съм Аз, щом сърцето се свива,

и не съм, щом отново обичам...

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??