23 апр. 2014 г., 22:16

Отново нови епиграми 

  Поэзия » Другая
282 0 0

1/Не зная  ИЗБОРА НИ как ще стане?!
         Навярно както при Бай Ганя...


      2/Какъв е този нашенски народ,
         че само с Дявола си пишка мери!?
         Навярно е с объркан код...
         и път към Пъкъла намери.

     
       3/О, някой ще попита: "Оти,
         дружим със тия мафиоти"?
         А аз ще му отвърна  щото,
         ни е болно обществото!


         4/По Герберите всички лаят
            но Герберите нещо правят,
            а другите пишман другари
             са само голи критикари!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??