26 февр. 2013 г., 15:01

Отново те искам 

  Поэзия » Любовная
644 0 0


Бликна последна бистра сълза,
задавяща потока безчувствени слова...
Като пламък горя таз съдба...
Нима не чу моите молба...


Осиротяла отново те искам...
Че в дрипи облечено зимува моето сърце...
Диря и аз своята пътека,
Празна...Диря своята отровна утеха...

© Кристиана Златанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??