Feb 26, 2013, 3:01 PM

Отново те искам 

  Poetry » Love
645 0 0


Бликна последна бистра сълза,
задавяща потока безчувствени слова...
Като пламък горя таз съдба...
Нима не чу моите молба...


Осиротяла отново те искам...
Че в дрипи облечено зимува моето сърце...
Диря и аз своята пътека,
Празна...Диря своята отровна утеха...

© Кристиана Златанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??