10 авг. 2011 г., 17:36

Отново влюбена 

  Поэзия » Любовная
765 0 3

Не мога до днес да намеря

най-хубавата наша дума,

че стигнах своята химера -

отново в тебе да се влюбя,

с теб обичта си да споделям

и времето си да не губя.

 

Костов разпродаде страната.

Царят предаде АЕЦ-а.

Борисов ни иска душата -

на Щатите да се хареса.

На нас какво ни остава? -

Любов! - срещу злоба и стреса.

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Елена,винаги си много мила,благодаря!
  • !!! Истинско. Поздрав, Аз!
  • Благодаря за разбирането.Трябва да се подкрепяме.
Предложения
: ??:??