10 янв. 2023 г., 22:25

Отричане 

  Поэзия
728 1 1

Не тъгувай за минали тръпки,

не рисувай въздишки от мъка.
Направи  непредвидени стъпки
и не страдай за идна разлъка!

 

Не изпращай заръки ненужни
и не пускай тъгата в сърцето!
Не заплитай вълнения тъжни,
а с усмивка заливай лицето.

 

Не  затваряй съдбовната стряха
и не спирай нов зов за надежда.
Там, където душите мечтаха 
светлина и копнеж ги повежда.

 

Няма нищо безкрайно и вечно,
всичко има начало и край.
Обикни и небето далечно
и на изгрева пътя познай...

 

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??