16 янв. 2024 г., 08:20

Отрова 

  Поэзия » Любовная
80 0 0

Стоиш вътре в мен като на гости,

безгрижно тичаш из моето тяло

и се криеш между стените на моите кости,

винаги облечена в бяло...

 

Не ще те заменя за магия или цвете,

защото зная, че на моята душа отвора

не могат да помогнат и двете, 

винаги ще избирам твоята отрова,

която като мед из вените ми тече.

© Умут Адемов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??