16.01.2024 г., 8:20 ч.

Отрова 

  Поезия » Любовна
74 0 0

Стоиш вътре в мен като на гости,

безгрижно тичаш из моето тяло

и се криеш между стените на моите кости,

винаги облечена в бяло...

 

Не ще те заменя за магия или цвете,

защото зная, че на моята душа отвора

не могат да помогнат и двете, 

винаги ще избирам твоята отрова,

която като мед из вените ми тече.

© Умут Адемов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??