18 апр. 2010 г., 20:06

Отведи ме там 

  Поэзия » Другая
812 0 4

 

 

Отведи ме там,

където започват и свършват нещата.

 

Отведи ме там,

където изчезват съвсем сетивата.

 

Отведи ме там,

където няма нито мисли, нито слова.

 

Отведи ме на края,

на границата, на ръба.

 

Отведи ме там,

където няма нито звук, нито стон.

 

Отведи ме там,

където извира магичният ОМммм....

 

Отведи ме там,

където нищо и всичко се сливат в едно.

 

Отведи ме там,

за да видя Вселената

с визията на Твоето Око.

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??