13 сент. 2019 г., 18:04

Отвори очи 

  Поэзия » Любовная
497 7 2

 

Не тъжи. Нощта е звездолика.
Някъде въздишат и за теб.
Думите се реят като птици
и ги милва топлият ветрец.
Не тъжи. Все някой те желае
и те чака в своя сън.
Вярва ти. И те мечтае.
Съмна се. Излез навън.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??