22 авг. 2010 г., 17:03

Отвързано щастие 

  Поэзия » Любовная
522 0 5

Дотука - с мокрите поръчки
по отношение на времето,
с хастар навън е вече бъдното,
от джоба му стърчат проблемите!

 

Дотука - с ареста на щастие,
недоузряло да се случва!
Дотука! На минута! Баста!
И нека да си лаят кучетата!

 

Да го ударим през просото!
Цъфти на ръж и ми мирише
на пресни гъби! Дръж се мъжки!
Да компенсираме приличието!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??