И, стиснала зъби, вървя,
раменете назад, брадичката - горе!
Гордостта ми е важна, Аморе,
отвънка навътре кървя...
Кървя и уверено крача,
не моля - изисквам,
любов не потискам,
отвънка навътре те плача...
Боли, не отричам,
през сълзи се смея,
през зъби живея,
отвътре навън те обичам...
02.10.2018г.
© Ива ВалМан Все права защищены